NYHEDER

Padel tennis og skader
Et boom i padel tennis spillere betyder, at der spilles langt flere times padel dagligt nu end tidligere. Men hvordan ser det ud med skaderne i forbindelse med padel tennis. Er det en højrisiko sport i forhold til risikoen for og hyppigheden af skader? 
Fortsæt med at læse
Forebyg padel skader med simple midler
Overbelastningsskaderne kan man langt hen ad vejen undgås, hvis man er fornuftig i sin tilgang til træningen. Her vil den rette dosering være nøgleordet, hvor man sørger for at belastningen øges gradvist og man har den nødvendige restitution imellem træningerne....
Fortsæt med at læse
Springerknæ
Hvad er springerknæ? Et springerknæ er en tilstand, hvor senen under knæskallen overbelastes. Knæskallen sidder i senen fra quadriceps musklen, hvorfor senen belastes når man skal bøje og strække knæet. Man kalder tilstanden for et springerknæ, da det oftest kommer,...
Fortsæt med at læse
Lyskesmerter: Symptomer, forebyggelse og øvelser
Den mest almindelige årsag til, at du føler en smerte i lysken, er overbelastning af de vigtige muskler som er forbundet i eller til lysken.

Smerten kan være meget ubehagelig og kommer ofte til udtryk under fysisk aktivitet. Særligt aktivitet med mange hurtige og eksplosive retningsskift, hurtige løb eller spring. Derfor ser man mange fodboldspillere og håndboldspillere som har problemer med lige netop lysken.
Fortsæt med at læse