NYHEDER

Vi kan næsten ikke få armene ned, for vi har netop startet et samarbejde med nogle af de mest kompetente spillere indenfor løbeudstyrsbranchen, nemlig LØBEREN!
Læs videre

Sommeren er over os, og det betyder mere sol og højere temperaturer. Men desværre betyder varmen også, at fødderne kommer til at svede mere, og der er derfor en større risiko for at få vabler grundet friktionen fra en våd strømpe mellem huden og sålen i dine løbesko. I tillæg kan dine fødder under løb hæve op, især hvis du løber langt, hvilket øger risikoen for vabler yderligere, da der kommer tættere kontakt mellem fod og sålen i skoen. Jo varmere og jo længere løbetur, jo mere sveder du, og der opstår derved mere friktion, med en risiko for at du udvikler en vabel. 

Læs videre

Mobilitet, bevægelighed eller smidighed, kært barn har mange navne som dækker over det samme, nemlig graden af bevægeudslag i vores led. 

I dette indlæg kigger vi nærmere på hvorfor mobilitet er vigtigt, samt hvilke metoder du selv kan arbejde med - tilpasset din sportsgren. Vi kigger også nærmere på måder der kan øge din mobilitet, og prøve at gøre op med nogle af de antagelser der er omkring dette emne, heriblandt det velkendte gammeldags statiske stræk. 

Læs videre
Baglårs skader ses meget hyppigt indenfor fodbold, og det er derfor relevant at kigge lidt nærmere på, hvordan og hvorfor skaden opstår, samt lige så vigtigt, hvad du kan gøre for at undgå at få den. I dette indlæg vil der være fokus på de akut opståede baglårsskader, hvor smerten kommer nu og her, og føles som et markant stræk/stik i baglåret som gør, at du må stoppe aktiviteten.
Læs videre

Seriefodbolden ruller igen, og der er mange der har set frem til og glædet sig til at komme på græs igen. 

Hvad enten man spiller på rent hygge niveau, hvor 3. halvleg er den vigtigste eller om man spiller på et mere seriøst plan, så er det altid frustrerende at rende ind i en skade. 

Læs videre