NYHEDER

Mange løbere kæmper med en skade som løberknæ. Hvis man først oplever symptomer eller har fået skaden, er behandling, genoptræning og træning, vigtige stadier i processen om at komme tilbage til løbet. 
Læs videre
Alle løbere - uanset niveau, oplever på et eller andet tidspunkt udfordringer i deres løbetræning. Det kan være alt fra manglende udvikling til deciderede løbeskader. I dette indlæg får du nogle god råd, som både kan være med til at forbedre dit løb, men som også kan være med til at forebygge løbeskader.
Læs videre
Oversat til dansk dækker alignment over, at noget er placeret i en korrekt lige linje, eller placeret i korrekt relateret position. Begrebet er måske stadig lidt svært at forstå, men det bliver noget nemmere hvis man bruger det i praksis relateret til kroppen.
Læs videre
For mange er løb deres primære motionsform. Det at snøre løbeskoene og løbe ude i naturen, er som medicin for mange. De fleste løbere har nok også på et eller andet tidspunkt stiftet bekendtskab med en skade, og det er uanset om du er nybegynder eller øvet. Løbeskader er desværre ofte en del af det at løbe, da kroppen bliver udfordret og gamle eller nye skader kan opstå.

Med dette indlæg kigger vi nærmere på hvordan, specielt benene arbejder, og hvad en ubalance kan få af betydning for dit løb.
Læs videre

Det vi nærer os ved. Benzin til vores motor. Hvis vi skal se på os selv som et køretøj, der behøver benzin, så er det ikke kun vigtigt, der kommer brændstof på tanken - det er også vigtigt, det er den rigtige slags brændstof. Alle bør vide noget om den livsnødvendige ernæring, da vi alle er  afhængige af at kunne bruge kroppen.

Læs videre