NYHEDER

Lyskesmerter: Symptomer, forebyggelse og øvelser
Den mest almindelige årsag til, at du føler en smerte i lysken, er overbelastning af de vigtige muskler som er forbundet i eller til lysken.

Smerten kan være meget ubehagelig og kommer ofte til udtryk under fysisk aktivitet. Særligt aktivitet med mange hurtige og eksplosive retningsskift, hurtige løb eller spring. Derfor ser man mange fodboldspillere og håndboldspillere som har problemer med lige netop lysken.
Fortsæt med at læse
Kom i gang med træningen
Der er mange faldgruber, som kan sætte en stopper for dine gode intentioner, og stoppe dig før du kommer ordentligt i gang. I dette indlæg får du gode råd til, hvordan du kan komme i gang med træningen her i det nye år.
Fortsæt med at læse
Er din træning en lang gentagelse?

Er din træning en lang gentagelse?

Liiteguards nye tech sleeve er udviklet til dig der dyrker en sport med megen ensartet og gentaget belastning, hvor dine muskler og sener bliver udsat for det der kaldes ”repetitive strain”- belastning.

Fortsæt med at læse
Det skrøbelige lår
Hvis du dyrker en sport med mange retningsskift og eksplosive bevægelser, som fx fodbold eller håndbold, så er især dine lårmuskler udsat for stor belastning, og dermed er der en øget risiko for skader i netop disse muskler.  Når snakken...
Fortsæt med at læse
Optimal opvarmning til løb

Løbetræning handler ikke bare om at få en masse kilometer i løbeskoene. Det handler om at få en masse af de gode kilometer i løbeskoene, hvor der er overskud på energi-kontoen og hvor træningen gennemføres uden erhvervelse af skader. I dette blogindlæg giver vi dig svaret på hvorfor samt giver dig de bedste opvarmningsøvelser til løb.

Fortsæt med at læse