OM OS

Hvem er Liiteguard?

MORE SPORT, MORE JOY IN LIFE

De seks ord er grundstenen i vores filosofi i Liiteguard, der hver dag motiverer os til at skabe innovative produkter og blive klogere på dét, der gør en forskel for dig. Vores største mission er, at være den gnist, der holder ild i drømmen om, at nå længere end du gjorde i går! Det ultimative mål i Liiteguard er, at alle skal kunne dyrke den sport, de elsker. For os handler det netop om at være en brændende inspiration til at gå mod strømmen og sætte nye standarder for, hvad vi forlanger af sportsudstyr. Derfor er vores identitet også defineret ud fra nytænkende metoder, der gør en ekstraordinær forskel, og som er kommet for at blive.

MERE END BARE ET SPORTS BRAND

Ideen bag Liiteguard opstod da tidl. Professionel fodboldspiller Christopher Geertsen gennemgik et behandlingsforløb hos fysioterapeut Nicklas Falkesgaard. Under forløbet opstod der en fælles interesse for skadesforebyggelse, grundet den store frustration fra begge omkring hvor ødelæggende skader kan være for atleters performance og karriere. De to herre satte sig et klart mål - alle skal kunne dyrke den sport, de elsker. Et mål som er drivkraften hver dag i Liiteguard, og som motiverer og inspirerer os til at udvikle produkter med forbrugerens problematikker for øje. Geertsens skade blev enden på hans fodboldkarriere, men startskuddet på Liiteguard.

IN IT FOR THE LONG RUN

Liiteguard er baseret på hjerteblod og ambitionen om at skabe det bedste sportsudstyr der holder, hvad det lover. Nu og i det lange løb. Med eliteerfaring og høj faglighed i rygsækken kender vi til alverdens skades- og smerteproblematikker, der på et øjeblik kan slukke drømmen om at nå det næste store mål. Derfor gør vi en dyd i at udfordre status quo, og udfordre branchen på hvad vi kan forvente af vores sportstøj. Vi vil huskes for, at gøre sportsoplevelsen bedre - hver gang. Vi vil være førende indenfor sportsbrands, der sætter atleters velvære i forreste række, og som skaber funktionelt sportstøj der er gennemtænkt ned til mindste detalje. Vi vil gøre os bemærket for at have udvalgt de bedste materialer, der skaber den bedste komfort. Kvaliteter, der kræver blod, sved og tårer at opnå.

VI GÅR IKKE PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

Kvalitet er for os mere end vores innovation, funktioner og nøje udvalgte materialer. Vi mener, at kvalitet skal eksistere i alt vi rører - lige fra tegnebrættet til produkterne ender i postkassen. Vi tror på, at gode sportsprodukter ikke behøver at gå på kompromis med hverken stil, pris eller indvirkning.

EN LIVSLANG REJSE UDEN STOPSTATION

Siden startsskuddet på Liiteguard, har vi været i konstant udvikling, og forsøger hele tiden at udfordre traditionerne og gentænke sportstøj. Intet produktion er bæredygtigt. Hvis vi skulle være bæredygtige skulle vi ikke eksistere, men forbrugerne vil stadig kræve sportstøj, så hvad kan vi gøre? Vi kan som virksomhed tage ansvar for vores produktion. Som en del af tøjbranchen føler vi et stort ansvar for at anvende ansvarlige materialer, og samtidig tage højde for de udfordringer og konsekvenser, som tøjbranchens produktion har for miljøet nu, men også i et langsigtet perspektiv. Derfor overvejer vi hele tiden, hvordan vi skal tænke og agere mere ansvarligt i alt vi rører. Er vi perfekte? Selvfølgelig ikke. Kan der foretages forbedringer? Sandsynligvis ja. Men vi er på en lang rejse, en rejse mod at blive mere ansvarlige og tage ansvar for vores produktion og vi håber du vil tage del i den.