HTML Sitemap

Liiteguard.dk

DAMER HERRE TIGHTS STRØMPER UDFORSK

Tights

Lange

Korte

Tights

Lange

Korte

Lange

Korte

 

Medical technology

Ansvarlighed

Om os

Strømper

Lange

Korte

Strømper

Lange

Korte

BLOG

Strømpeguide

Form benskinner

Sleeves

Arme

Ben

Sleeves

Arme

Ben

Holdsport

Benskinner

Indertights

Holdsport

Benskinner

Indertights

Accessories

Cap

Pandebånd

Accessories

Cap

Pandebånd

 

 

2in1 SHORTS

 

Liiteguard er baseret på hjerteblod og ambitionen om, at skabe det bedste sportsudstyr der holder, hvad det lover. Vores produkter er for atleter, lavet af fysioterapeuter og atleter. 

DAMER

Damer: Løbe- & træningstights

Det kan være svært at finde de rette tights til netop din træning, men hos Liiteguard har vi gjort det nemt for dig der ikke vil gå på kompromis med; Komfort, kvalitet og recycled materiale. 

Damer: Lange løbe- & træningstights

Tights udviklet til dig, der vil kunne yde de ekstra procenter når du træner. Vores produkter er produceret med fokus på ansvarlige initiativer og elementer, uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort.

UNISEX

Strømper - Unisex

Vi har udviklet vores sports- og kompressionsstrømper med fokus på at give dig den optimale følelse og oplevelse af frihed og evnen til at give de ekstra procenter - uanset hvilken sportsgren du dyrker.

Lange strømper

Vi har brugt mange år på at udvikle den perfekte kompressionsstrømpe. Med vores kompressionsstrømpeer får du en strømpe med; Gradueret kompression, ekstra kompression på akillessenen samt skridsikre såler.

Korte strømper

Korte sports- og kompressionstrømper designet med den optimale pasform. Strømperne er produceret i yderst åndbart materiale, så du opnår den bedste komfort under hele din træning.

Unisex tights

Tights til dig der vil have den bedste komfort og yde dit bedste. Det helt unikke ved vores tights er den verdenspatenterede elastik indsyet i lænd-, hofte- og balleområde, som er udviklet til at støtte dig under din træning. Derudover får du en lang række andre fordele som; Svedtransporterende stof, flade syninger for optimal komfort, diskrete lommer som er strategisk placeret samt stof af 75% recycled materiale.