Det får du når du handler
hos liiteGuard

TILFREDSHEDSGARANTI

HURTIG LEVERING

GRATIS RETURNERING

100% tilfredshedsgaranti

VORES GARANTI TIL DIG

Vi ved det, det er en investering. Men denne investering kan du lave med ro i maven.

Hos Liiteguard har du nemlig mulighed for at afprøve vores produkter, og lever de ikke op til dine forventninger, så kan du returnere dem inden for 30 dage - og få dine penge retur.

RE-ZIP

CIRKULÆR EMBALLAGE

Ved køb hos liiteGuard, har du mulighed for at tilkøbe vores cirkulære emballage fra RE-ZIP. Emballagen kan genbruges flere gange, og du er dermed, med til at skåne miljøet.

RE-ZIP er emballagen der bliver ved med at give og gør en ægte forskel.

ANSVARLIGE PRODUKTER

WE TAKE CARE

I liiteGuard udvikler vi vores produkter med stort fokus på ansvarlige initiativer og elementer uden at gå på kompromis med funktionaliteten og kvaliteten.

Vi anser socialt ansvar som et vigtigt element lige fra vores idéudvikling til produkterne ender ude i butikkerne og hjemme hos dig.

UDVIKLET I SAMARBEJDE

MED ATLETER & FYSIOTERAPEUTER

Hos liiteGuard skaber vi produkter til atleter af atleter. Vi vil være førende indenfor sportsbrands, der sætter atleters velvære i forreste række, og som skaber funktionelt sportstøj der er gennemtænkt ned til mindste detalje. Derfor har vi fagfolk og forbrugerne med i hele udviklingsfasen - helt fra ideudvikling, til det færdige produkt. På den måde sikrer vi, at have forbrugernes problematikker for øje, i alt vi udvikler og rører.

PRODUKTUDVIKLING

MED FOKUS PÅ KVALITET

Når vi udvikler nye produkter hos liiteGuard, så er det med udgangspunkt i de bedste materialer, høj funktionalitet og innovative løsninger. Vi går ikke på kompromis, og derfor er vores produktudvikling ofte en langvarig proces. Det resulterer i, at vi ender med produkter, som vi kan stå 100% inden for. Produkter som medvirker til din performance, så du kan præstere optimalt.

BRUGES AF ATLETER

TESTET PÅ ELITEN

Vores produkter bruges af topatleter i hele verden og inden for diverse sportsgrene, herunder løb og fodbold. Vi ved, at atleter sætter høje krav til deres sportstøj og udstyr, og derfor gør vi det samme til vores produkter. Derfor betyder det meget for os, at mange atleter bruger og anerkender vores produkter samt deres funktionalitet. 

Genbrugsplast udvundet fra flasker og fiskenet Lang holdbarhed Miljøskånsomme produkter Ingen skadelige stoffer

WE TAKE CARE

Ansvarligt, fair sportstøj betyder for os at gøre mere med færre ressourcer!