Medical Technology

Alle Liiteguards produkter er CE-mærket, hvilket betyder at det er medicinsk godkendt.
Dette betyder at vores produkter lever op til de miljømæssige, sundhedsmæssige og sikkerhedsmæssige krav.

 

CE-mærke

Kompression

Liiteguards strømper er kompressionsprodukter, og der er en del studier, som påviser en positiv effekt på restitutionen i forhold til DOMS (delayed onset muscle soreness), hvis man bruger kompressions produkter under eller lige efter træning og kamp. 

Kompressions niveauet i vores produkter bliver løbende testet og godkendt fra vores leverandør, og er i kompressionsklasse 2, hvilket betyder at alle vores strømper er indenfor rammerne for kompressionsstrømper med medicinsk dokumenteret effekt.  

 
"Mange sportsudøvere vil opleve, at få en forvridning i deres ankel. I genoptræningsfasen vil proprioceptionstræning være vigtig når det gælder rehabilitering af ankelstabilitet. Dette gør sig særligt gældende for sportsudøvere med tidligere ankelvrid. I Liiteguards Pro-Tech strømpe er der silikone indsat punktvis omkring anklen for at øge det proprioceptive feedback. Dermed kan Pro-Tech strømpen være med til at øge det proprioceptive input og dermed øge ankelstabiliteten."
Kasper S. Gravesen - Cand.med.
"Støtten omkring achilles senen er især en fordel for dem der døjer med ømme og/eller spændte achilles sener under og efter træning, da det kan tage nogle af de stød der kommer i achilles senen under løb, især hvis det foregår på hårdt underlag. Samtidig kan kompressionen afhjælpe den hævelse der kan komme grundet fysisk aktivitet."
Benno Gøttsche - Fysioterapeut og partner i Protreatment

 

 

Ekstra Achillessene kompression

Liiteguard Performance sok har desuden en ekstra kompression omkring achillessenen, som i studier har påvist at have en effekt på achillessene smerter

Liiteguard Performance sok er lavet til fodboldspillere, og har en indbygget lomme til benskinnen. Denne lomme gør at benskinnen kan sidde stabilt under kamp og træning, uden brug af tape. Dette forhindrer cirkulære stramninger/afklemning grundet brug af tape, og sikrer at der ikke sker en lokal afklemning af blodkar og nerver under aktivitet.