Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Mød Jakob Poulsen

Mød Jakob Poulsen

Mød Jakob Poulsen

  • Esbjerg FB 107 kampe 19 mål
  • SC Heerenveen 66 kampe 3 mål
  • AGF 57 kampe 10 mål
  • AS Monaco 17 kampe
  • FC Midtjylland 195 kampe 31 mål
  • Danmark 35 kampe 2 mål

Kort introduktion

Startede som 5-årig i Næsbjerg, indtil han som 2. års u-17 spiller tog til Esbjerg FB. Han fik sin Superliga debut i EFB i 2004, hvor han var med til at vinde bronze. I 2006 blev han solgt til SC Heerenveen i Holland, hvor han var indtil 2008 hvorefter han skiftede til AGF. I 2010 skiftede han til FCM, og her har han været siden, bortset fra halvandet år fra 2012 til januar 2014 hvor han spillede i AS Monaco.

Hvad er de største positive oplevelse i din karriere?

  • Deltagelse ved EM 2012 og VM 2010.
  • At blive solgt til udlandet to gange.
  • Men det største er at vinde DM i 2015 med FCM.

Hvad er de største negative oplevelse i din karriere?

  • Nedrykning med AGF i 2010. At være skadet under VM i 2010.

Er der noget du ville gøre om i din karriere?

Jeg har fortrudt mange gange at jeg ikke sagde ja til et skifte til Lazio i januar 2010. Men der var alt for mange usikkerheder og et VM forude som jeg ikke ville misse. 35 år gammel; du spiller stadig hver gang, du er en profil i Superligaen og er kampafgørende. Hvordan kan du blive ved – og hvor længe? Jeg tror at min krop passer godt til at spille fodbold, men man skal selvfølglig også holde sig i form. Det er blevet hårdere med årene, men når man stadig synes det er fedt går det lidt nemmere. Har kontrakt indtil juli 2019 så den forventer jeg i hvert fald at færdiggøre.

Du er kendt for dine farlige dødbolde, hvor meget er træning og hvor meget er talent?

10 % er talent og 90 % er træning. Vi træner dødbolde utrolig meget i FCM, minimum 2 gange i ugen.

Kan du huske sidste gang du brændte et straffespark?

Er du AGF fan???? Ja det kan jeg for jeg har kun brændt 1 i min karriere. Det var i en 0-0 kamp i 1. division ude mod VB.

Ser du dig selv blive i fodboldens verden, når din aktive karriere stopper?

Ja det kan jeg godt, men i hvilken stilling ved jeg ikke.

Du bruger Liiteguard i både træning og kamp, men har også valgt at investere i Liiteguard; hvorfor?

Det er et super produkt. lækker kvalitet, lommen til benskinnerne er helt fantastisk, antiskrid gør at jeg ikke får vabler og glider rundt i støvlen.

Hvad er din målsætning for 2018?

At blive dansk mester og snige mig med til VM hvis muligheden byder sig.

Fortæl én ting om dig selv, som fodbold Danmark ikke kender til?

Jeg kan godt lide at lave mad og synes selv jeg er god til det 😉

INSPIRATION

Ømme Muskler Efter Træning
fodbold

Ømme Muskler Efter Træning

Muskelømheden efter træning går under betegnelsen DOMS (Delayed Onset of Muscle Soreness), og det er et helt normalt og velkendt fænomen, når du enten begynder på en ny for form træning, øger belas...

Læs mere
Ankeltaping
træning

Ankeltaping

Ankelforstuvningen er den hyppigste skade indenfor fodbold, relateret til underbenet. Langt de fleste forstuvninger sker på ydersiden af anklen, lige foran den ydre ankelkno. Her vil jeg vise hvord...

Læs mere