Oplev merinouldens
naturkraft!

Vi præsenterer vores populære PRO-TECH og SHIN-TECH strømper - nu i merinould

SPINE-TECH
BASELAYER

Optimeret holdning. Ekstrem komfort. MAX performance!

LIITEGUARD TRÆNING

Sleeves til arme

Et ansvarligt brand

I liiteGuard udvikler vi vores produkter med stort fokus på ansvarlige initiativer og elementer uden at gå på kompromis med funktionaliteten og kvaliteten.

Læs mere

Om liiteGuard

Vi hjælper alle sportsudøver fra hele verden med at forfølge deres passion. Vi gør, hvad vi kan, for at hjælpe atleter, der vil tage deres sport op til et nye højder.

Læs mere

Tilfredshedsgaranti

Prøv vores produkter. Lever de ikke op til din forventning, kan du frit levere dem retur inden for 30 dage og få dine penge retur. Vores garanti til dig.

Læs mere
★★★★★

Kan klart anbefale træningsbukserne fra Liiteguard! De er så bløde og behagelige og bliver siddende hvor de skal i al slags træning. Har også løbebukserne, som giver den bedste støtte jeg nogensinde har prøvet.

Benedikte Stamp
★★★★★

Meget klar anbefaling herfra! Jeg har længe haft store problemer med "tennis-albue" grundet mange timer på padel banen. Efter jeg er begyndt at bruge Tech sleeve har jeg ikke haft problemer med det efterfølgende. Den er super behagelig og have på, og den sidder godt på armen hele vejen igennem.

Morten Bjørn
★★★★★

Har haft strømpen i lang udgave til løb.. så god! Den til fodbold.. også fantastisk.. og nu til den korte udgave, og endnu engang lever produktet 110% op til forventningerne.

Ole Brix
★★★★★

Glu-tech 2in1 shorts lever helt op til mine forventninger. De sidder virkelig godt.

Jane Klintø
★★★★★

Fuld tilfreds med pasform og længde ..de sidder lidt mere tight end andre modeller jeg har prøvet oven i en aftentur i regn kunne jeg holde varmen ..Hvilket jeg syntes er ekstra godt.

Per Beck Nielsen