Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Mød målmand Thomas Sørensen

Mød målmand Thomas Sørensen

Mød målmand Thomas Sørensen

Kort introduktion

Thomas Sørensen født og opvokset i Fredericia. Han har spillet 17 år i Premier League, hvor det er blevet til 171 kampe for Sunderland, 139 kampe for Aston Villa og 97 kampe for Stoke City. Derudover har han spillet 101 A-landskampe, og været med til 4 slutrunder. Han spiller på nuværende tidspunkt i Melbourne City. Vi har valgt at tage en lille snak med Thomas omkring hans karriere og tankerne omkring Liiteguard.

Din største oplevelser i Premier League?

At spille i verdens bedste liga er en oplevelse i sig selv. De mange kendte stadions, klubberne og så selvfølgelig spillerne. Jeg har haft den udfordring at spille mod Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney, Thierry Henry og David Beckham. Heldigvis ikke på samme tid ;-) Den største enkeltstående oplevelse er helt sikkert min redning af Alan Shearers straffespark i lokalopgøret mod Newcastle. Vi vandt kampen 2-1, og det gjorde mig til folkehelt i Sunderland for altid. Dejligt minde.

Din største skuffelse i Premier League?

Det var at tabe FA Cup-finalen i 2011 mod Manchester City. Jeg var så tæt på en af de største triumfer i min karrierer og alligevel så langt fra. Den var svær at sluge.

Din største oplevelser på det danske A-landshold?

Min debut mod Israel i en fyldt Parken vil altid stå som det største. Vi kvalificerede os til EM 2000 og min drengedrøm gik i opfyldelse. Jeg afløste Peter Schmeichel efter 13 min og fik et kæmpe bifald, da jeg løb på banen. Stort.

Din største skuffelse på det danske A-landshold?

Det var 1/8 finalen mod England ved VM 2002. Vi tabte 0-3 og jeg havde ikke den bedste dag. Inden den kamp havde vi spillet virkelig godt og bl.a. slået verdensmestrene fra Frankrig ud af turneringen. Derfor var skuffelsen endnu større.

Hvorfor har du valgt at blive en del af Liiteguard?

Når man konkurrerer på højeste niveau, så søger man altid efter ting der kan forbedre præstationen. Liiteguard har skabt en kvalitetsstrømpe, der virkelig optimerer min tid på træningsbanen. Jeg oplever mindre ømhed og bedre stabilitet når jeg arbejder. Samtidig er det en genial løsning med den formbare benskinne og lomme. Efter at have prøvet strømpen var jeg solgt.

Hvordan har ”den optimale præstation ligger i detaljerne” kommet til udtryk i din karriere?

Jeg var ikke det største talent som barn. Derfor har jeg igennem min karriere altid arbejdet meget hårdt og målrettet, og altid søgt efter ting som kunne give mig en fordel. Min fokus på de små detaljer i eksempelvis min kost, i træningen og restitutionen, er uden tvivl hemmeligheden bag min succes.

INSPIRATION

Hvorfor bruge kompressionsstrømper?
løb

Hvorfor bruge kompressionsstrømper?

Forbruget af kompressionsprodukter er steget markant over de sidste 5 år. Flere og flere idrætsgrene har taget produkterne til sig, og det er ikke unormalt at se diverse former for kompressionsprod...

Læs mere
Ømme Muskler Efter Træning
fodbold

Ømme Muskler Efter Træning

Muskelømheden efter træning går under betegnelsen DOMS (Delayed Onset of Muscle Soreness), og det er et helt normalt og velkendt fænomen, når du enten begynder på en ny for form træning, øger belas...

Læs mere