glu-tech-description

GLU-TECH

Bevæg dig i eksemplarisk komfort, med en pasform der er som støbt til benene. Vores Glu-Tech tights er fremstillet i et bæredygtigt materiale og er stilfulde, komfortable og skadesforebyggende. 

Innovativ teknologi til knæskader

Knæsmerter stammer ofte fra hoften grundet manglende styrke og stabilitet, hvilket kan resultere i, at hoften bliver instabil når man løber eller træner. Dette kan medføre smerter og skader i både hofte, knæ og underben. Tighten har derfor en patenteret elastik, designet til at øge din hoftestabilitet. 

Elastikken er placeret på toppen af ballemuskulaturen, og hjælper med at stabilisere hoften, hvilket sikrer en optimal holdning under fysisk aktivitet. En god stabilitet omkring hoften er vigtig, hvis man ønsker at mindske risikoen for overbelastning i knæ og fod.

Vil du vide mere om teknologien bag, så læs mere under "beskrivelse"

Bæredygtighed

Tighten er produceret i et bæredygtigt OEKO-TEX certificeret materiale, og består af hele 75% genanvendt plastik udvundet fra havet. Materialet er ekstra holdbart, og er ekstremt modstandsdygtig overfor slid. Herudover har vi indgået et samarbejde med nonprofit organisationen OneTreePlanted, hvis mission er at skabe et sundere klima og give tilbage til naturen. Dette betyder, at for hvert et par tights der bliver solgt, bliver der plantet et træ i udsatte skovområder.

Kompromisløst funktionalitet

GLU-TECH har ét formål, og det er at hjælpe dig med de ekstra procenter. Til dette har vi udviklet 6 unikke funktioner. Læs mere under "beskrivelse"