Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Nej tak til ømme stænger og vabler!

Nej tak til ømme stænger og vabler!

Skrevet af gæsteblogger Klaus Bach Christensen - Løber fra "Run for Aarhus"

Døjer du med vabler og ømme lægmuskler efter dine lange løbeture? Så kan LiiteGuards SHIN-TECH løbestrømpe være løbestrømpendu længe har ønsket dig.

Personligt var jeg en smule skeptisk, da jeg blev fortalt, at jeg iført løbestrømpen ville opleve en markant skønnere løbeoplevelse. En enkelt træningstur og 42,195 kilometer vendte dog min skepsis til ægte begejstring.

Normalt løber jeg ikke med kompressionsstrømper – heller ikke i forbindelse med mine kvalitetspas, hvor mit bentøj ofte presses til det yderste. Det medfører ofte ømhed omkring mine ankler og trætte lægmuskler – en ting jeg har vænnet mig til og tilpasset min løbetræning efter.

Derfor var jeg meget overrasket, da jeg vågnede efter min ’debut’ på marathondistancen ved årets Amsterdam Marathon. Dagen derpå var hverken mine fødder eller lægmuskler ømme. Det var mine lår til gengæld, men den del af benet dækker SHIN-TECH løbestrømpen jo (desværre) heller ikke.

Shin-Tech funktioner

 

Under selve løbet mærkede jeg på intet tidspunkt trætheden i mine ben, som tidligere har haft det med at komme snigende efter 25 kilometer.

Det samme har vabler, og de er vildt irriterende. Både fordi de ødelægger den aktuelle løbetur og kan ødelægge de kommende. Derfor har jeg for længe siden fundet en strømpe, som ikke giver mig vabler. Problemet med den er dog, at den er meget varm – særligt i sommerperioden.

LiiteGuards SHIN-TECH kompressionsløbestrømpe er for dig, der ønsker at øge din præstationsevne og få en bedre løbeoplevelse.

Hvad angår vabler, overraskede SHIN-TECH løbestrømpen mig også her. Ikke nok med, at jeg slap for vabler, så oplevede jeg en let og tør fornemmelse i mine løbesko under hele løbeturen. Det gjorde, at jeg kunne holde fokus på min raceplan og ikke behøvede at bekymre mig om gnavende sko og strømper.

Jeg synes desværre, at det er en sjældenhed, at der er overensstemmelse mellem produktbeskrivelse og brugsoplevelse, men kompressionsløbestrømpen fra LiiteGuard har virkelig levet op til de beskrevne funktionaliteter.

De seneste måneder har jeg løbet cirka 100 kilometer ugentligt, og jeg glæder mig til at se, hvilken værdi løbestrømpen har for den del, nu hvor jeg har erfaret dens funktionalitet under og efter 42,195 kilometer i fuld galop.

INSPIRATION

Skinnebensbetændelse
løbeskader

Skinnebensbetændelse

Af: Nicklas Falkesgaard Pedersen, Fysioterapeut hos Protreatment Hvad er skinnebensbetændelse? Skinnebensbetændelse er en hyppigt forekommende overbelastningsskade, som især ses ved idræt med løb,...

Læs mere
Hvad er sensorisk feedback?
træning

Hvad er sensorisk feedback?

Af: Nicklas Falkesgaard Pedersen, Fysioterapeut hos Protreatment Sensorisk feedback er et samlet udtryk for alle de stimuli vi får i kroppen, og som giver vores hjerne et billede af kroppen. Det e...

Læs mere