Er du håndboldspiller?
Så fortjener du dette....

Gå direkte til produkter

Færre pauser!

Du kender måske følelsen af at have trætte ben og må skiftes ud. Med de nye Liiteguard strømper får du muligheden for at kunne yde mere på banen, og være afgørende i flere minutter.

Bedre kontakt med banen!

Få en bedre fornemmelse af placeringen af dine fødder gennem en optimal pasform, som giver dig en maksimal kontakt til sko og underlag.


Få skarpere vendinger

Med Liiteguards strømper undgår du at glide rundt, og får muligheden for at blive endnu mere skarp i dine vendinger og finter.

Bevar momentum!

Når du kommer ud på bænken vil dine muskler automatisk blive kolde. Men med Liiteguards strømper forbliver du varm, og er 100% klar til at blive skiftet ind igen


Er det det værd at være skadet?

Skader kan være afgørende for om du kan udnytte dit fulde potentiale, og nå de mål du har sat dig. For med en skade reducere du dine timer på banen, hvor du kunne bruge din tid på at nå dine mål.

Reducér Achillesseneømhed

Du er som håndboldspiller udsat for mange skadelige vibrationer grundet det hård halgulv. Disse er med til at skade din akillessene under landinger og afsæt. Med Liiteguards akillessene teknologi får du en maksimal støtte omkring din akillessene.

Reducér ankelvrid

Bliv tryg i din afsæt og retningsskifte!


Den nye ankelteknologi fra Liiteguard er designet specifikt til at give en øget varme omkring dine muskler og sener, samt holder din ankel stabil.


Reducér skinnebensbetændelse

Ligesom ved akillesseneømhed, så er du som håndboldspiller udsat for skinnebensbetændelse grundet det hårde halgulv.


Den nye skinnebensteknologi fra Liiteguard er designet specfikt til at reducer dette

Meget mere end bare håndboldstrømper

Du får muligheden for at få 2 unikke håndboldstrømper, som er specielt udviklet til at optimere dit spil på banen

Shin-Tech funktionsbillede
Pro-Tech funktionsbillede

Medicinsk godkendt kompression

I Liiteguards SHIN-TECH og PRO-TECH strømper bruger vi de nyeste teknikker inde for kompressionsteknologi. Dette vil sige at SHIN-TECH er strikket som gradueret kompression inden for medicinsk klasse II.

Denne form for kompression har en forstærkende effekt på venepumpefunktion. Dette betyder at det øger blod-cirkulationen og hjælper med at ilte blodet og få affaldsstoffer hurtigere ud af musklerne.

Kompression som helhed har også den effekt, at muskler hurtigere bliver varme under aktivitet hvilket er med til at forebygge skader.

Derudover finder du i begge produkter en ekstra kompression placeret ved Achillessenen. Denne forstærkning er designet til at afhjælpe de vibrationer der vil opstå i senen under aktivitet. Disse vibrationer skaber mikrotrauma i Achillessenen, og er en af de store faktorer i at ømhed og Achillessene-betændelse opstår. Ved at reducere vibrationerne hæmmes derfor også de skades-provokerende væske-ophobninger ved Achilles.

Innovativ ankelteknologi

For at bekæmpe ankelskader er der to faktorer der er vigtige. Den ene er mekanisk støtte, den anden er sensorisk feedback.

Mekanisk støtte finder du i alle kompressionsprodukter fra Liiteguard. Selve støtten kommer fra tekstilet og det tryk det udgør på anklen. Dette giver en ekstra sikkerhed og stabilitet når du kommer ud i yderpositioner. 

Vi har i PRO-TECH strømpen forsøgt at øge den sensoriske feedback du får omkring din ankel, via den teknologi der er indbygget i strømpen. Via lokale stramheder og små stimuleringer fra den indvendige silikone, ønsker vi at øge det sensoriske input, så din hjerne har de bedste betingelser for at udføre en handling. Specifikt ønsker vi at øge dine muligheder for at beskytte din ankel når du træner, da den øgede sensoriske feedback giver dig en bedre fornemmelse af din fodstilling. Især hvis den er på vej i en yderstilling som potentielt kan være skadelig.

Innovativ skinnbensteknologi

På indersiden af SHIN-TECH er der på begge sider af skinnebenet en punktvis silikone belægning, som er placeret på de områder hvor man oplever smerter, hvis man lider af skinnebensbetændelse. Silikonen skal stimulerer de muskler og sener der sidder tæt på skinnebenet, og derved afhjælpe de smerter der kan komme i forbindelse med håndboldaktivitet. 

Hvis man lider af skinnebensbetændelse, vil man typisk opleve at nedslaget under løb giver en smertereaktion, og den lokale stimulering af muskler og sener, kombineret med kompressionen, som mindsker svingninger i vævet, kan afhjælpe på dette.

Skridsikker sål og svedtrandsporterende materiale

I alle Liiteguards produkter finder du en skridsikker sål, som skal sikre dig et optimalt greb i dine håndboldsko

Sålen har en punktvis silikone belægning. Dette gør at der skabes en friktion med sålen i sko, som gør at du står bedre fast, hvilket giver en bedre kontakt til sko og underlag.

Strømperne er desuden lavet i et materiale som transporterer sved hurtigere væk fra huden end bomuld, som er i mange normale håndboldstrømper. Dette gør at din fod holdes mere tør, og kombineret med silikone belægningen, minimerer dette risikoen for vabler markant.

Fodboldspiller desktop Fodboldspiller mobile

PERFORMANCE SÆT

Vinder dig vigtige sekunder

Performance Sæt
Håndboldspiller desktop Håndboldspiller mobile

PRO-TECH

Strømpen tager dit spil til nye højder

pro-tech stroempe
Løber desktop Løber mobile

SHIN-TECH RUNNING

Holder dine ben i optimal form

shin-tech stroempe
Fodboldspiller desktop Fodboldspiller mobile

PERFORMANCE SÆT

Vinder dig vigtige sekunder

Performance Sæt
Håndboldspiller desktop Håndboldspiller mobile

PRO-TECH

Strømpen tager dit spil til nye højder

pro-tech stroempe
Løber desktop Løber mobile

SHIN-TECH RUNNING

Holder dine ben i optimal form

shin-tech stroempe