training-description

 

Opgrader din træningsgarderobe med ultimativ komfort og støtte fra vores GLU-TECH TRAINING tights. 

De er designet i et blødt og bæredygtigt materiale, som selvfølgelig er 100 % squat proof. Den brede elastik i taljen løfter din performance, støtter og sikrer en elegant pasform, samt at tighten bliver hvor den skal.

Minimalistisk design 

Med GLU-TECH TRAINING har vi designet vores mest minimalistiske tights til dato, og det siger ikke så lidt. Vi har fjernet syningerne på knæene og andre overskydende steder. Derudover har vi udskiftet reflekserne med et yderst holdbart hvidt transfertryk på læggen. 

Optimal komfort og pasform 

GLU-TECH TRAINING er konstrueret i et lækkert og blødt materiale der med sine yderste elastiske funktioner sikrer dig en høj komfort. Vi har derudover tilføjet en bred elastik i taljen, som holder tighten på plads og sikrer en elegant pasform. 

Tighten kommer i et højtaljet fit og er 100% squat proof. 

Bæredygtighed

Tighten er blandt andet produceret i et bæredygtigt nylon materiale, der består af genanvendt plastik udvundet fra havet. Stoffet er testet for skadelige materialer, er 75% recycled og er ekstremt modstandsdygtigt overfor slid. 

I Liiteguard går vi op i miljøet, derfor har vi indgået et samarbejde med nonprofit organisationen OneTreePlanted, hvis mission er at skabe et bedre klima og genopbygge naturen. Vores samarbejde betyder, at for hvert par tights vi sælger, bliver der plantet et træ i udsatte skovområder.