shorts-description

Innovativ hoftestabilitet

Vores Glu-Tech 2in1 shorts er udviklet med en verdenspatenteret elastik placeret ved din hofte, som har det formål at give dig en bedre stabilitet og stærkere støtte i hoften. Optimal hoftestabilitet mindsker risiko for overbelastning i knæ og fod. For mere viden omkring hoftestabilitet, læs følgende blog indlæg: Hvordan er din alignment?

Ydre- og inderlommer

Du får ikke kun 2 lommer, men hele 3 lommer, hvor af 2 af lommerne er placeret på ydre shortsen, og den sidste er placeret på indertighten. De to ydre lommer er designet med en hældning og en dybde som gør, at du kan have dine ting mere sikkert i lommerne. Lommen på indertighten er lavet med en ekstra stram elastik i toppen som slutter til, så du kan have mobil, nøgler eller andre ting som du vil sikre dig ikke forsvinder.

84% recycle metervare

Vi har en kærlighed til at gøre noget ekstra for jorden. Derfor har vi udviklet vores 2in1 i 84% genanvendeligt materiale polyester, hvilket vil sige at du kan være med til at fjerne 70 plastikflasker fra havet.

Sublim svedtransport og komfort

Indertighten er udviklet i et materiale, som er ekstremt svedtransporterende, og der med holdes du mere tør. Dertil har ydre skallen 2 mesh paneler på siderne, som giver en ekstra høj åndbarhed. Indertighten er ligeledes lavet i et 4-vejsstræk materiale, som gør at den sidder som smurt til dine ben. Og med grip kanten i bunden af indertighten er du sikret, at de altid sidder hvor de skal.