Er du løber?
Så fortjener du dette...

Gå direkte til produkter

Hold din pace!

Stop de store udsvingninger i din pace. Den graduerede kompression I Shin-Tech holder dine ben I optimal form, selv på de sidste kilometer.


Få en god start

Om du er ny eller rutineret løber, så betyder nye træningspas nye belastninger. Med kompressionsstrømper kan du kompensere for de overbelastninger der kan opstå med hårdere træning. Så du kan løbe uden at blive slået ud.

Altid klar til næste tur

Lad dig ikke holde tilbage af at benene er for tunge til næste løbetur. Gradueret kompression har en gavnlig effekt før, under og efter dit løb, så du kan løbe lige så mange turer du har lyst til.


Kompression der ikke føles som kompression

Du kan få alle fordelene fra kompression næsten helt uden at det mærke det. Vores Shin-Tech løbestrømpe er lavet i et så fint materiale, at den medicinske klasse II kompression i stoffet ikke føles ubehageligt og restriktivt.

Leon Kofoed

OCR World Champion

Camilla Lykke

AG Lanzarote Iron Man winner

Bouchra Lundgren

Ultra Runner 300+ Marathons

Hvilke produkter bruger de professionelle? Se alle

Quick view
SHIN-TECH RUNNING - SORT
399,00 kr

Argh! Det er surt...

...at sidde hjemme når ‘alle andre’ er ude og løbe byen tynd.

Du har med stor garanti oplevet en eller flere af nedenstående problematikker som løber. Ellers vil du højest sandsynligt komme til det, hvis du ikke gør noget ved det.

Reducér Skinnebensbetændelse

Giv dig selv de optimale forhold for at bekæmpe skinnebensbetændelse. I Liiteguards Shin-Tech er der udviklet innovativ teknologi specifikt til dette.

Reducér Achillessenebetændelse

Når du løber på forskellige underlag af varierende hårdhed, er du ekstra udsat for Achillessenebetændelse. Derfor har vi lavet en forstærkning i kompressionen der nedsætter smerter og hævelser.


Reducér vabler

Med den nye gripteknologi og det svedtransporterende materiale nedsætter du risikoen for vabler.


Ubehaget ved en vabel får mange løbere til uhensigtmæssigt at ændre deres løbestil og derfor overbelaste kroppen på en uvant måde.

Reducér risikoen for krampe

Den graduerede kompression hjælper med at øge blodomløb og iltning af blodet. Dette hjælper med at minimere risikoen for krampe under dit løb


Reducér risikoen for Blå Negl

På de lange ture støder mange løbere tæerne imod snuden af deres løbesko. Derfor er kompressionsstrømper fra Liiteguard udstyret med gripteknologi for at minimere mængden af skrid i skoen.

Meget mere end bare løbestrømper!

Med vores 3 innovative løbestrømper får du markedets måske mest avanceret løbestrømper, da der i alle strømperne ikke er gået på kompromis med antal funktioner og kvaliteten af disse.

Shin-Tech funktionsbillede
Pro-Tech funktionsbillede

Medicinsk godkendt kompression

I Liiteguards Shin-Tech og Pro-Tech strømper bruger vi de nyeste teknikker inde for kompressionsteknologi. Dette vil sige at de er strikket som gradueret kompression inden for medicinsk klasse II.

Denne form for kompression har en forstærkende effekt på venepumpefunktion. Dette betyder at det øger blodcirkulationen og hjælper med at ilte blodet og få affaldsstoffer hurtigere ud af musklerne.

Kompression som helhed har også den effekt, at muskler hurtigere bliver varme under aktivitet hvilket er med til at forebygge skader.

Derudover finder du i produkterne en ekstra kompression placeret ved Achillessenen. Denne forstærkning er designet til at afhjælpe de vibrationer der vil opstå i senen under aktivitet. Disse vibrationer skaber mikrotrauma i Achillessenen, og er en af de store faktorer i at ømhed og Achillessenebetændelse opstår. Ved at reducere vibrationerne hæmmes derfor også de skadesprovokerende væskeophobninger ved Achilles.

Banebrydende skinnebensteknologi

På indersiden af strømpen er der på begge sider af skinnebenet en punktvis silikone belægning, som er placeret på de områder hvor man oplever smerter, hvis man lider af skinnebensbetændelse. Silikonen skal stimulerer de muskler og sener der sidder tæt på skinnebenet, og derved afhjælpe de smerter der kan komme i forbindelse med løbeaktivitet. Smerterne man oplever ved skinnebensbetændelse, vil typisk være værst i landingsfasen under løb, og især hvis man løber på hårdt underlag. Kompression i strømpen kan mindske vibrationerne i vævet, hvilket også kan have en positiv effekt på smerterne i underbenet.

Hvis man lider af skinnebensbetændelse, vil man typisk opleve at nedslaget under løb giver en smertereaktion, og den lokale stimulering af muskler og sener, kombineret med kompressionen, som mindsker svingninger i vævet, kan afhjælpe på dette.

Innovativ ankelteknologi

For at bekæmpe ankelskader er der to faktorer der er vigtige. Den ene er mekanisk støtte, den anden er sensorisk feedback.

Mekanisk støtte finder du i alle kompressionsprodukter fra Liiteguard. Selve støtten kommer fra tekstilet og det tryk det udgør på anklen. Dette giver en ekstra sikkerhed og stabilitet når du kommer ud i yderpositioner. 

Vi har i vores Pro-Tech strømpe forsøgt at øge den sensoriske feedback du får omkring din ankel, via den teknologi der er indbygget i strømpen. Via lokale stramheder og små stimuleringer fra den indvendige silikone, ønsker vi at øge det sensoriske input, så din hjerne har de bedste betingelser for at udføre en handling. Specifikt ønsker vi at øge dine muligheder for at beskytte din ankel når du træner, da den øgede sensoriske feedback giver dig en bedre fornemmelse af din fodstilling. Især hvis den er på vej i en yderstilling som potentielt kan være skadelig.

Skridsikker sål og svedtrandsporterende materiale

I alle Liiteguards produkter finder du en skridsikker sål, som skal sikre dig et optimalt greb i dine fodboldstøvler. 

Sålen har en punktvis silikone belægning. Dette gør at der skabes en friktion med sålen i støvlen, som gør at du står bedre fast, hvilket giver en bedre kontakt til støvle og underlag.

Strømperne er desuden lavet i et materiale som transporterer sved hurtigere væk fra huden end bomuld, som er i mange normale fodboldstrømper. Dette gør at din fod holdes mere tør, og kombineret med silikone belægningen, minimerer dette risikoen for vabler markant.