Medical Technology

Alle Liiteguards produkter er CE-mærket, hvilket betyder at det er medicinsk godkendt.
Dette betyder at vores produkter lever op til de miljømæssige, sundhedsmæssige og sikkerhedsmæssige krav, sat på baggrund af EU-lovgivning.

 

CE-mærke

Kompression

Liiteguards strømper er eminente kompressionsprodukter. Studier påviser en positiv effekt på restitution i forhold til DOMS (delayed onset muscle soreness), når man benytter kompressionsprodukter under eller lige efter fysisk træning.

Kompressionsniveauet i vores produkter bliver løbende testet og godkendt fra vores leverandør, og befinder sig i kompressionsklasse 2, hvilket betegner strømperne som værende inden for rammerne for medicinsk dokumenteret effekt.

 
"Mange sportsudøvere vil opleve, at få en forvridning i deres ankel. I genoptræningsfasen vil proprioceptionstræning være vigtig når det gælder rehabilitering af ankelstabilitet. Dette gør sig særligt gældende for sportsudøvere med tidligere ankelvrid. I Liiteguards Pro-Tech strømpe er der silikone indsat punktvis omkring anklen for at øge det proprioceptive feedback. Dermed kan Pro-Tech strømpen være med til at øge det proprioceptive input og dermed øge ankelstabiliteten."
Kasper S. Gravesen - Cand.med.
"Støtten omkring achilles senen er især en fordel for dem der døjer med ømme og/eller spændte achilles sener under og efter træning, da det kan tage nogle af de stød der kommer i achilles senen under løb, især hvis det foregår på hårdt underlag. Samtidig kan kompressionen afhjælpe den hævelse der kan komme grundet fysisk aktivitet."
Benno Gøttsche - Fysioterapeut og partner i Protreatment

 

 

Ekstra akillessenekompression

Liiteguards Performancestrømpe har desuden ekstra kompression omkring akillessenen, som studier påviser har en effekt på smerter i området.

Liiteguards Performancestrømpe er udviklet til fodboldspillere, og har en indbygget lomme til benskinnen. Lommen får benskinnen til at sidde stabilt under træning og kamp - helt uden brug af tape. Dette forhindrer cirkulære stramninger ved brug af tape, og sikrer at der ikke sker en lokal afklemning af blodkar og nerver under aktivitet.