Er du løber?
Så fortjener du dette...

Kompression, der ikke føles som kompression

Du kan få alle fordelene fra kompression næsten uden at mærke det. Vores Shin-Tech løbestrømpe er lavet i et så fint materiale, at den medicinske klasse II kompression i stoffet ikke føles ubehageligt eller restriktivt.

Hold din pace!

Stop de store udsvingninger i din pace. Den graduerede kompression i Shin-Tech holder dine ben i optimal form, selv på de sidste kilometer.

Altid klar til næste tur

Lad ikke tunge ben stoppe dig fra flere løbeture! Gradueret kompression har en gavnlig effekt før, under og efter dit løb, så du kan løbe lige så mange ture du har lyst til.

Få en god start

Uanset om du er ny eller rutineret løber, så betyder nye træningspas nye belastninger. Med kompressionsstrømper kan du kompensere for overbelastninger, så du kan løbe uden at blive slået ud.

Leon Kofoed

OCR Verdensmester

Bouchra Lundgren

Ultra Runner 300+ Marathon

Camilla Lykke

AG Lanzarote Iron Man vinder

nedsaet skader

Reducér skinnebensbetændelse

Giv dig selv de optimale forhold for at bekæmpe skinnebensbetændelse. I Liiteguards Shin-Tech er der udviklet innovativ teknologi specifikt til dette.

Reducér Akillessenebetændelse

Når du løber på forskellige underlag af varierende hårdhed, er du ekstra udsat for risiko for betændelse i akillessenen. For at støtte dig bedst muligt har vi lavet en forstærkning i kompressionen, der nedsætter smerter og hævelser.

Reducér vabler

Med den nye gripteknologi og det svedtransporterende materiale nedsætter du risikoen for vabler. Ubehaget ved en vabel får mange løbere til ubevidst at ændre deres løbestil og derfor overbelaste kroppen på en uvant måde.

Reducér risikoen for krampe

Den graduerede kompression hjælper med at øge blodomløb og iltning af blodet. Dette hjælper med at minimere risikoen for krampe under dit løb

Reducér risikoen for blå negl

På de lange ture støder mange løbere tæerne imod snuden af deres løbesko. Derfor er kompressionsstrømper fra Liiteguard udstyret med gripteknologi for at minimere mængden af skrid i skoen.

Meget mere end bare løbestrømper!

Med vores 2 innovative løbestrømper får du markedets måske mest avanceret løbestrømper, da der i alle strømperne ikke er gået på kompromis med antal funktioner og kvaliteten af disse.

shin-tech funktioner pro-tech funktioner