indertight-description

GLU-TECH INDERTIGHTS

Bliv klar fra start til slut og derimellem med de nye GLU-TECH indertights, som er udviklet med en 3-delt opbygning

Varme og færre vibrationer

Undersøgelser har vist, at mange skader sker i de første eller i de sidste 15 minutter af en træning eller en kamp.

Ofte opstår skaderne i starten grundet mangelfuld opvarmning. Materialet i og omkring lårene på GLU-TECH indertights er udviklet til at give en hurtigere varme til din muskler, hvilket er afgørende for, at de er klar til at yde maksimalt fra start.

Dertil er konstruktionen i materialet lavet med en let sportskompression. Formålet er at øge blodflowet, samt reducere vibrationer og mikrotraumer i muskelvævet, så musklerne er klar til at yde optimalt sidst i kampene eller træningerne, hvor mange skader oftest også opstår.

Optimal åndbarhed og mobilitet 

For at yde maksimal power i dine retningsskift, kræver det stor bevægelighed. Vi har derfor haft fokus på at skabe optimal mobilitet og bevægelsesfrihed, hvorfor området omkring skridt og balderegionen er konstrueret i et tyndt og fleksibelt materiale. I tillæg er materialet ekstremt åndbart, så sveden ikke absorberes i materialet, men derimod ledes væk fra huden. Det er så fint og fleksibelt i konstruktionen, at det er gennemsigtigt. Tightsene er altså ikke squat proof, og de er udelukkende tiltænkt brug med shorts udenover. 

Innovativ hofteteknologi

GLU-TECH Indertight er udviklet med vores kendte og verdenspatenteret hofteteknologi. Denne består af en elastik, som yder et konstant tryk på baldemuskulaturen for at facilitere musklerne omkring hoften, hvilket skal hjælpe til en bedre hoftestabilitet. Dette er vigtigt da en anden årsag til, at man generelt får skader fra hoften og ned blandt andet er manglende evne til at aktivere sin muskler i tide, hvilket har ekstremt stor betydning for belastninger på resten af benet.