Er du håndboldspiller?
Så fortjener du dette...

Få skarpere vendinger!

Med Liiteguards strømper undgår du at glide rundt, og får muligheden for at blive endnu mere skarp i dine vendinger og finter.

Bedre kontakt med banen!

Få en bedre fornemmelse af placeringen af dine fødder gennem en optimal pasform, som giver dig en maksimal kontakt til sko og underlag.

Færre pauser

Du kender måske følelsen af at have trætte ben og må skiftes ud. Med de nye Liiteguard strømper får du muligheden for at kunne yde mere på banen, og være afgørende i flere minutter.

Bevar dit momentum

Når du kommer ud på bænken vil dine muskler automatisk blive kolde. Men med Liiteguards strømper forbliver du varm, og er 100% klar til at blive skiftet ind igen.

Reducér Achillesseneømhed

Du er som håndboldspiller udsat for mange skadelige vibrationer grundet det hård halgulv. Disse er med til at skade din akillessene under landinger og afsæt.
Med Liiteguards akillessene teknologi får du en maksimal støtte omkring din akillessene.

Reducér Ankelvrid

Bliv tryg i din afsæt og retningsskifte!
Den nye ankelteknologi fra Liiteguard er designet specifikt til at give en øget varme omkring dine muskler og sener, samt holder din ankel stabil.

Reducér skinnebensbetændelse

Ligesom ved akillesseneømhed, så er du som håndboldspiller udsat for at få skinnebensbetændelse grundet det hårde halgulv.
Den nye skinnebensteknologi fra Liiteguard er designet specfikt til at reducer dette.

Reducér risikoen for krampe

Den graduerede kompression hjælper med at øge blodomløb og iltning af blodet. Dette hjælper med at minimere risikoen for krampe.

Meget mere end bare håndboldstrømper

Du får muligheden for at få 2 unikke håndboldstrømper, som er specielt udviklet til at optimere dit spil på banen

shin-tech funktioner pro-tech funktioner