glu-tech-hot-description

GLU-TECH HOT VINTERTIGHTS

Oplev den ultimative komfort, varme og støtte i vores GLU-TECH HOT vintertights.
Mød vinterversion af vores populære GLU-TECH tights. De indeholder stadig fantastiske funktioner som: vores innovative teknologisk hofteteknologi, bæredygtigt materiale i firevejsstræk og optimal svedtransport. Derudover er de produceret med et brushed materiale på indersiden, så du kan holde dig varm under de helt kolde træninger. Vi har selvfølgelig bevaret den elegante pasform, der løfter din performance til et højere niveau. Præster dit bedste, selv på de helt kolde ture.

Optimal varme til dine ben

Kulde har en nedkølende effekt på vævet i kroppen, så bl.a. muskler og sener bliver mere stive og nedsat fleksibilitet. Dette kan have en negativ indvirkning på vores evne til at bruge kroppen frit, og det vil vi ikke være med til. Derfor har vi konstrueret vores GLU-TECH HOT vintertights med et brushed materiale på indersiden, som har til formål at holde dig varm under træning i kolde temperaturer. Tighten er derudover designet med optimal svedtransport, så sveden ledes væk fra kroppen, og du mindsker risikoen for nedkøling. Præster dit bedste, selv på de helt kolde ture.

Innovativ teknologi til knæskader

Knæsmerter stammer ofte fra hoften grundet manglende styrke og stabilitet, der kan resultere i, at hoften bliver ustabil under træning. Ustabiliteten kan medføre smerter og skader i hofte, knæ og underben. 

Vores tight er udviklet med en verdenspatenteret elastik med det formål, at give dig en højere stabilitet og stærkere støtte. Støtten er vigtig for at mindske risiko for overbelastning i knæ og fod.

Læs mere om teknologien under ‘’beskrivelse’’.

Bæredygtighed

Tighten er blandt andet produceret i et bæredygtigt nylon materiale, der består af genanvendt plastik udvundet fra havet. Stoffet er testet for skadelige materialer, er 75% recycled og er ekstremt modstandsdygtigt overfor slid. 

I Liiteguard går vi op i miljøet, derfor har vi indgået et samarbejde med nonprofit organisationen OneTreePlanted, hvis mission er at skabe et bedre klima og genopbygge naturen. Vores samarbejde betyder, at for hvert par tights vi sælger, bliver der plantet et træ i udsatte skovområder.

Kompromisløs funktionalitet 

GLU-TECH har ét formål - at hjælpe dig med de ekstra procenter. Til dette har vi udviklet 6 unikke funktioner. Læs mere under "beskrivelse".