Er du fodboldspiller?
Så fortjener du dette...

Vind vigtige sekunder!

Uanset hvor meget du løber, sparker og tackler vil den unikke benskinne blive siddende stabilt uden brug af strømpetape - så er du altid klar til næste duel!

Følelsen af at spille uden skinner

Du slipper for benskinner, der distraherer dig fra kampen. Liiteguards benskinne er støbt præcist efter dit ben, så du helt glemmer, at du har dem på.

Vær afgørende i alle 90 minutter

Du kan holde energiniveauet oppe. Så du kan være klar til at afgøre kampen i de døende minutter.

Få det maksimale ud af dine støvler

Takket være det perfekte fit i de medicinsk godkendte strømper fra Liiteguard får du følelsen af, at udnytte hver eneste procent af dine støvler! Oplev forskellen med den skridsikre sål, der holder dig fast uanset bevægelse.

Skadesinformationer

Reducér ankelskader

Er du blandt de 20% af alle fodboldspillere der har oplevet at have en ankelskade?
Så ved du også, at der skal mekanisk støtte og sensorisk feedback til for at nedsætte risikoen for at det sker igen. Begge elementer har været fokusområder i udviklingen af produkter hos Liiteguard

Reducér Akillessenebetændelse

Med vores innovative akillesseneteknologi giver vi dig de optimale forudsætninger for at undgå betændelse i akillessenen.

Reducér vabler

Med den nye gripteknologi nedsætter du risikoen for vabler. Ubehaget ved en vabel får mange fodboldspillere til uhensigtmæssigt at ændre positur og derfor overbelaste kroppen på en uvant måde.

Reducér risikoen for skader i de første 20 minutter

Vidste du, at du er mere udsat for skader i de første 20 minutter af en kamp? Med den medicinsk godkendte kompression i Liiteguards produkter sikrer du dig en øget varme i musklerne under opvarmning.

Meget mere end bare en fodboldstrømpe

Du får muligheden for at få 2 unikke fodboldstrømper, som er specielt udviklet til at optimere spillet på banen.

shin-tech funktioner pro-tech funktioner