DANI ALVES BLIVER EN DEL AF LIITEGUARD

Vi kan med stolthed fortælle, at Dani Alves er blevet en del af Liiteguard. Dani Alves har gennem en lang karriere som professionel fodboldspiller haft fokus på at pleje og passe på sin krop, og netop dette fokus går hånd i hånd med vores DNA og vision hos Liiteguard.

Nogen vil måske undre sig over, hvad der får verdens mest vindende fodboldspiller til at investere tid og penge i et relativt lille og nystartet dansk sportsbrand. Ofte ser man, at et økonomisk overskud kan være det lokkende element, men fodboldspilleren og mennesket Dani Alves er ikke ligesom alle andre. For bedre at kunne forstå baggrunden for Danis motivation skal vi tilbage til hans opvækst i Brasilien.

20 KILOMETER TIL SUCCES

Dani Alves kommer fra beskedne forhold, hvor et cementgulv agerede seng og en mark 20 kilometer fra hjemmet var hans arbejdsplads. Hver dag måtte Dani løbe den lange vej, for at komme til fodboldtræning. Mens andre ville se dette som en forhindring, havde Dani et anderledes syn på tingene. Han så det som en vigtig lektie for livet, at hårdt arbejde og dedikation er altafgørende, hvis man vil nå sine mål. Som han selv formulerede det; “You might be ranked 51st in skills, but you are going to be no.1 or 2 in drive”. Netop dette “drive” så Dani i Liiteguard, og ikke mindst i teamet der stiftede Liiteguard, Christopher Geertsen og Nicklas Pedersen.

De, der gennem de seneste 20 år har set Dani Alves begå sig på den helt store scene, har aldrig været i tvivl om at han har levet efter mantraet ”hvor der er vilje, er der vej”. En ting er nemlig at være dedikeret og arbejde hårdt, men en anden ting er at kunne. Det er netop denne kombination af vilje og evne, der har bidraget til, at 39-årige Dani Alves har kunne holde sig på toppen og vinde intet mindre end 43 titler over en lang og gloværdig karriere. Det gør ham til den mest vindende fodboldspiller nogensinde.

KÆRLIGHED VED FØRSTE SOK

Første møde mellem Liiteguard og Dani Alves opstod tilfældigt, da vores PRO-TECH strømpe var endt i PSG's omklædningsrum, hvor Dani spillede på daværende tidspunkt. Strømperne gjorde en markant forskel for Dani, og endte med at blive en fast del af hans garderobe. Strømperne betød faktisk så meget for Dani, at de sammen med hans fodboldstøvler var det eneste han tog med sig, da han senere rejste fra PSG til Juventus.

Mens Dani Alves var i gang med at forelske sig i vores funktionelle strømper, begyndte vi at udvikle nogle helt nye indertights, som ville udfordre alternativerne på markedet. Fokus var specielt på baglårsskader og støtte i lænd og hofte, og det var som sendt fra himlen for Dani Alves, der var begyndt at lide af flere skavanker i disse områder. Igen viste et Liiteguard produkt sig at være en stor hjælp for Dani, og fik straks en fast plads i sportstasken.

BILLET TIL BARCELONA

Dani Alves’ begejstring for Liiteguard produkterne resulterede senere i en invitation til Barcelona, hvor Dani på daværende tidspunkt slog sine folder. Dani ville vide, hvad der gemte sig bag de produkter, som han følte gjorde en massiv forskel for ham - hvem var Liiteguard egentlig?

Christopher Geertsen fortalte ham om Liiteguards vision. En vision der, gennem funktionelt sportstøj, ønskede at understøtte både den professionelle sportsudøver og den almindelige motionist i at opnå livsglæde gennem sport, uden at skulle bekymre sig om skader eller skavanker. Netop skaden var årsagen til at Christopher og vores anden Co-founder Nicklas Pedersen mødtes, og dette var startskuddet til at skabe et brand, som værner om kroppen.

Dani vidste at Christophers ord ikke var tomme, for han havde mærket filosofien på egen krop!

PRIKKEN OVER I'ET

Dani har, ligesom resten af Liiteguard teamet, en stor passion for at fremme fokus på ansvarlig tekstil produktion, og tage ansvar. Hos Liiteguard gør vi, hvad vi kan for at bruge genanvendelige materialer i de fleste af vores produkter, og ikke skabe en forretningsmodel, som præger overforbrug gennem fast fashion.

Liiteguards fokus på performance, lysten til at udfordre status quo og samtidig have et fokus på ansvarlig produktion, var netop prikken over i’et for Dani, og vi er derfor meget begejstrede for, at han nu er at finde i ejerkredsen i Liiteguard.

Vi er på en lang rejse i Liiteguard. Det er en rejse uden stoppestation, og med Dani ombord er vi nu et skridt tættere på drømmen om at sikre, at alle kan dyrke den sport, de elsker.

“I want to be a part of Liiteguard as I know with pride, that one or several people out there get a better possibility to chase their dreams.”

- Dani Alves

"They became my family because they showed me what their products could do to my performance."