NYHEDER

Baglårs skader ses meget hyppigt indenfor fodbold, og det er derfor relevant at kigge lidt nærmere på, hvordan og hvorfor skaden opstår, samt lige så vigtigt, hvad du kan gøre for at undgå at få den. I dette indlæg vil der være fokus på de akut opståede baglårsskader, hvor smerten kommer nu og her, og føles som et markant stræk/stik i baglåret som gør, at du må stoppe aktiviteten.
Læs videre

Seriefodbolden ruller igen, og der er mange der har set frem til og glædet sig til at komme på græs igen. 

Hvad enten man spiller på rent hygge niveau, hvor 3. halvleg er den vigtigste eller om man spiller på et mere seriøst plan, så er det altid frustrerende at rende ind i en skade. 

Læs videre
af Sofie Kildahl, stifter af GirlsGoWild. Motivation til at bryde ud af komfortzonen Ambitioner, planer, udfordringer, drive og vildskab - noget, der altid har været en stor del af mig, men som min usikkerhed og perfektionisme i mange år har...
Læs videre

I dette blogindlæg giver jeg dig mine bedste råd til mad inden træning. Dog er det også supervigtigt at understrege, at du skal mærke efter og spise det, der virker for DIG. Lyt til, hvad der fylder dig med energi og ligeledes hvilket tidspunkt, der fungerer bedst for dig og din krop! Vi er (heldigvis) alle forskellige!

Læs videre
Mange løbere kæmper med en skade som løberknæ. Hvis man først oplever symptomer eller har fået skaden, er behandling, genoptræning og træning, vigtige stadier i processen om at komme tilbage til løbet. 
Læs videre